Rólunk

Perfect Skin

Kik vagyunk?

Legfőbb vágyunk a tökéletes bőr és a ragyogó szépség. Ezt az értékes kincset szeretnénk a legtermészetesebb formájában megőrizni, szeretnénk a maximumot kihozni önmagunkból és a lehető legtovább kortalan külsővel boldogan élni. Ezért dolgozunk, ezt képviseljük, és ebben szeretnénk segíteni partnereinknek és vendégeinknek.

Tapasztalat

TÖBB MINT 15  ÉVES TAPASZTALATTAL RENDELKEZÜNK A PROFESSZIONÁLIS SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN.

Ez idő alatt sikerült megtalálnunk a legjobb gépeket, leghatásosabb kezeléseket. Célunk az innovatív / BeautyHighTech technológiák és terápiák elérhetővé tétele az igényes, fejlődésre nyitott szakembereknek és a szépülni vágyó vendégeknek. 

Számunkra fontos

Számunkra fontos, hogy a legjobb megoldásokat nyújtsuk minden érdeklődőnknek. Sok év tapasztalatából és még több kutatómunkával a hátunk mögött, úgy érezzük, sikerült megtalálunk a megoldást.

HPL Terápia

Napjaink egyedülálló innovációja a HPL technológia. A legfrissebb kutatások és tanulmányok eredményeként a CESARE BeautyHightech világelsőként tette elérhetővé ezt a csodálatos technológiát a szépség szakemberek számára. A High Power LED egy különlegesen nagy teljesítményű fototerápiás készülék, 5000-szer erősebb a szokásos LED fénykezeléseknél.
HPL Terápia

Küldetésünk

Professzionális támogatás a szépség útján járóknak, szakembereknek és a szépülni vágyóknak. Készülékeink, bőrápolóink és smink termékeink segítenek kibontakoztatni és megőrizni a természetes szépséget és akár 15-20 évvel visszafordítani az idő kerekét. Beauty hangterápiás programunk a belső szépség kibontakoztatásáért készült és több szinten támogatja a külső szépülést.

Minden erőnkkel a szépségért

A szépségápolás komplex dolog, többet jelent a külsőnél, többet jelent a belsőnél. A valódi szépség számunkra e két érték egyensúlyát jelenti. Ez a szépség ragyogó, természetes, kortalan és megfelelő tudatos szépségápolással hosszútávon megőrizhető.

0 +
Partner
0 +
Eladott Kozmetikai Gép
0 +
Kezelés