MYA EVOLUTION

Miért szeretjük a mYA EVOLUTIONT?

A MYA terápia egyedülálló a professzionális alakformáló kezelések között, kimagasló hatékonyságát több sikeres technológia összefonódásának köszönheti. Másik titka a sok éves klinikai és szépségipari alkalmazás, mely ötvözi a tudományt a tapasztalatokkal és az innovációval. A MYA számunkra örök „jolly joker” az alakformálásban, a klasszikus MYA kiállta az idő próbáját, mellette pedig a MYA E+ és az LLLT technológia- mely bármelyik MYA készülékhez csatlakoztatható- képviseli a fejlesztést és finomítást a legtökéletesebb eredmények érdekében.

Mit nyújt a MYA EVOLUTION?

MYA EVOLUTION Működése

A Fókuszált Ultrahang egyedi kalibrálása és hullámhossza a kezelések teljes időtartama alatt hatékony zsírbontást biztosít, kontra indikáció mentesen. Az ultrahang kombinálása a bio stimulációval, óriási előnyt jelent, mivel a felszabadított zsírok kiürítéséhez a nyirokrendszer mobilizálására van szükség. A technológiák együttes alkalmazása stimulálja a nyirokkeringést, így biztosítva a zsírfelesleg kiürítését.

Használata

A MYA készülékek használata egyszerű, kalibrálás után önállóan dolgoznak. A készülék pontos állapotfelmérést készít a Vendégről, és javasolja az ideális testalkathoz szükséges kezelések számát és rendszerét. A MYA EVOLUTION-nel végzett kezelések eredménye a látványos kívül pontos adatokkal is nyomon követhető a Vendégek és a szakamberek számára

Innováció

A MYA készülékek a biostimulációt és a fókuszált ultrahangot képesek egyszerre alkalmazni A MYA és a MYA E+ készülékek 2019.-től egy forradalmian új technológiát is képviselnek, ez pedig az LLLT technológia. Mindkét készülék rendelhető vagy kiegészíthető az új Low Level Laser Therapy–val, mely három protokollt ötvöz és alkalmaz egyidejűleg. Az egyik a biostimuláció, a másik a lipo stim lézer technológia, a harmadik pedig az elektromos hatóanyag bejuttatás.

A MYA Technológia

A MYA hatásosságát a Torinói Egyetemen folytatott orvosi és esztétikai kutatások biztosítják, melyet a gyártó és fejlesztő Cesare Quaranta cég garantál, a készülékek fejlesztése és tesztelése során több orvosi szabadalom is született (nagyteljesítményű UH és kapacitív RF alkalmazása). A magas színvonalú tudományos háttérmunka garancia a készülék és a terápia hatékonyságához és biztonságához.

Hogyan műköik a mya alakformálás?

A MYA készülékek a kezelések során a Fókuszált Ultrahang, a Bio Stimuláció és az LLLT technológiát alkalmazzák.

A Fókuszált Ultrahang egyedi kalibrálása és hullámhossza a kezelések teljes időtartama alatt hatékony zsírbontást biztosít, kontra indikáció mentesen. Az ultrahang kombinálása a bio stimulációval, óriási előnyt jelent, mivel a felszabadított zsírok kiürítéséhez a nyirokrendszer mobilizálására van szükség. A technológiák együttes alkalmazása stimulálja a nyirokkeringést, így biztosítva a zsírfelesleg kiürítését.

A Bio Stimuláció gondoskodik a test saját biológiájának aktiválásáról sejtszinten, feszesíti a felszíniésmély izmokatés szöveteket,kalóriát éget. Visszaadja a teljes test és a bőrfelszín fiatalos külsejét, így még átmenetileg sem kell szembesülnie Vendégünknek a súlyvesztéssel járó kellemetlen esztétikai élménnyel.

Az LLLT technológia minden kezelőfejben 6 nagy hatékonyságú és folyamatosfénykibocsájtásúlézertalkalmaz. Alézerfotokémiaifolyama- tokat indukál a kezelt területeken, aktiválja a zsírbontást a zsírsejtekben és láncreakciót indít.

A LLLT lézerfény növeli a citokróm membránjának gradiens-ét, az ATP szintézisétésvégül a triglicerideket zsírsavváésglicerollá alakítja,melyek át tudnak hatolni a sejtmembránon ideiglenesen kialakult nyílásokon. A Lipo Lézer kombinálása a Bio Stimulásióval biztosítja a megfelelő nyirokserkentést és az azonnali feszesítést. Az elektromos hatóanyag bejuttatás növeli a technológiák sikerességét zsírbontó és feszesítő természetes hatóanyagok sejtszintű bejuttatásával.

A MYA EVOLUTION HATÁSAI

Célzott zsírbontás, karcsúsítás

Bőrfeszesítés

Izomzat és kötőszövet feszesítés

ATP termelődés fokozás

Nyirokrendszer aktiválás

Kollagén és elasztin termelődés fokozás

Kapcsolat

szeretnél többet megtudni a MYA EVOLUTION-ről?
szépülni vágyóknak

Professzionális bőrápolás és smink Pécs szívében, a Lyceum utca 6/1-ben, vagy akár online a Légy Önmagad Kozmetikusa programnak köszönhetően.

Szakembereknek

Kozmetikus, esetleg szépségipari vállalkozó vagy? Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, vagy személyesen Pécsett a Lyceum utca 6/1-ben. 

Segíthetünk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot.