LED Maszk

Miért szeretjük a LED maszkokat?

A LED maszk az anti-ageing fénykezelések legújabb generációját képviseli, hatékonyabb és biztonságosabb minden eddigi professzionális bőrfiatalításnál. A kezelés titka a bőr DNS újraébresztése, ez tökéletes alap az igazi fiatalfáshoz, bőrmegújításhoz. A LED kezelés helyettesíti a mezterápiát, sejtszinten juttatja be a a hatóanyagokat a bőr megfelelő rétegeibe, tökéletes biztonság mellett. A LED kezelés gyors és látványos, tökéletesen személyre szabható. 

Mit nyújtanak a led maszk kezelések?

A LED Maszk kezelésekről

A LED maszkok számtalan kezelési lehetőséget nyújtanak, a protokoll egyszerű és igen rugalmas. A fénykezelés alkalmazható önmagában vagy hatóanyagokkal kombinálva. A maszkok kimagasló eredményeket nyújtanak a hozzájuk kifejlesztett ACTIVA 40 polinukleotid koktélokkal és a LOOkX professzionális hatóanyagaival.

LED Maszk alkalmazása

A LED kezelések tökéletes szabadságot biztosítanak a szépségterapeutának, így a munka nem csak hatékony, hanem élvezetes is. Egy fontos szempontot szükséges szem előtt tartani; a LED maszk felerősíti a hatóanyagok/anyagok hatásait, ezért mindig tiszta, jó minőségű termékekkel kombinálva alkalmazzuk.

Innovatív, hatékony és gyors

Azonnali látvány és hosszú távú eredmény egy kezelésben

Számtalan lehetőség a kezelés személyre szabására

LOOkX termékekkel tesztelve és összehangolva

Minden bőrtípusra és bőrproblémára alkalmas

Kombinálható bármely kezeléssel és készülékkel

A leghatékonyabb fényterápia

Kontra indikáció mentes

Piros LED Maszk

6

PIROS ANTI-AGEING LED

A piros LED maszk 646 nm fényspektrumú hullámokat bocsát ki, nagy intenzitással. A monokromatikus, azonos hullámhosszú fénynyalábok tökéletesen elnyelődnek a bőr mély rétegeiben. A nagy fényerő, melyeket 70 orvosi LED dióda biztosít, azonnal stimulálja a fotoreceptorok működését, fokozza a sejtek és szövetek komplex biokémiai reakciót. 

A bőrben DNS szintű változás kezdődik. S sejtek energiatermelő központja a mitokondrium több ATP-t termel, hatására elindul a sejtszintű újjászületés, fiatalodás és regenerálódás. 

Piros LED hatásai

DNS aktiválás

ATP termelődés fokozás

Sejtszintű fiatalítás