iPulse IPL 200+

Miért szeretjük az iPulse IPL 200+-t?

Az iPulse technológia a villanófényes technológia legforradalmibb fejlesztése, számos jelentős előnnyel rendelkezik a konvencionális (hagyományos) IPL gépekkel szemben. Az iPulse  különleges “négyszög impulzusának” köszönhetően a kezelések során egy állandó spektrumú fény jön létre, amit a többi gép csak fényszűrőkkel képes előállítani,melyek jelentősen csökkentik a kezelések hatékonyságát. Az iPulse technológia előnye elsősorban a kezelések hatásosságának drámai növekedésében jelentkezik.

Mit nyújt a az iPulse IPL 200+?

Az iPulse technológia a villanófényes technológia legforradalmibb fejlesztése, számos jelentős előnnyel rendelkezik a konvencionális (hagyományos) IPL gépekkel szemben. Az iPulse  különleges “négyszög impulzusának” köszönhetően a kezelések során egy állandó spektrumú fény jön létre, amit a többi gép csak fényszűrőkkel képes előállítani,melyek jelentősen csökkentik a kezelések hatékonyságát. Az iPulse technológia előnye elsősorban a kezelések hatásosságának drámai növekedésében jelentkezik.

A FÉNY-ALAPÚ TERÁPIA FELFEDEZŐITŐL

Az innovatív és napjainkig egyedülálló technológia neves szakemberektől származik. Az iPulse mögött álló kutató orvos team indította útjára a fényalapú szőrtelenítést a 90-es évek elején Európában és Amerikában. Az angol szakemberek a tudományos fejlődés jelentős képviselői , számos szerzői joggal védett  felfedezéssel rendelkeznek a fény alapú kezelések terén, például Ők nyerték el először az amerikai FDA engedélyét a nem destruktív ránctalanítás és lézerrel történő pattanásos bőr kezelése témában .

BIZTONSÁGOSABB, HATÉKONYABB

Az iPulse saját fejlesztésű, szabadalommal védett technológiát alkalmaz, mely lehetővé teszi a biztonságosabb,hatékonyabb, gyorsabb és nem utolsósorban  kellemesebb kezeléseket a szakemberek és a vendégek számára .

A KÜLÖNLEGES “NÉGYSZÖG” IMPULZUS

Hogyan lehetséges, hogy egy IPL technológiát alkalmazó, kis méretű, könnyű  és szállítható gép ennyire hatásos, ugyanakkor biztonságos is legyen egyszerre? A válasz a különleges impulzus kibocsátásában rejlik, ami az iPulse technológia legfontosabb eleme, egyetlen más IPL gép sem képes alkalmazni ezt a szabadalommal védett technikai vívmányt.

A speciális, levédett technológia leglényegesebb elemei a különleges négyszög impulzus és a bi-xenon lámpa elrendezés. A négyszög impulzus lehetővé teszi, hogy a xenonlámpákból csak a kezelés szempontjából hasznos hullámhosszúságú fény lépjen ki, így kiküszöbölhetővé válik a “káros” sugárzást eltávolító szűrők alkalmazása és feleslegessé válik a komplikált hűtőrendszerek alkalmazása . A szűrők által okozott energiaveszteség az oka a hagyományos IPL gépek nagy teljesítményének, mivel a fényszűrők a teljesítmény 55-70%-át klinikailag igazoltan elnyelik. Például egy 60Joule teljesítményű gépnél a szűrés után kibocsájtott teljesítmény kb.18 Joule, de a hőérzet a vendégnél sajnos nem csökken ilyen mértékben, így a kezelés kellemetlenséggel jár. Az iPulse alacsonyabb energiaszintek mellett is maximálisan hatékony kezeléseket képes végezni, hiszen nincs energiavesztés, mert nincsenek szűrők és az alacsonyabb energiaszint miatt a kezelés is sokkal kellemesebbé válik a vendégek számára .

ÁLLANDÓ ÁRAMERŐSSÉG = ÁLLANDÓ SPEKTRUM

” src=”blob:https://perfect-skin.hu/e4a3968d-882a-49c7-b27e-1dd3f0b5421b” alt=”image002.png” v:shapes=”AutoShape_x0020_3″ class=”Apple-web-attachment Singleton”>Ez a titka az iPulse IPL technológiának!

Minden villanófényes eszköz ugyanazon elv alapján működik: A villanólámpa által előállított, megfelelő hullámhosszúságú fényt a “cél” struktúrák (pl.: melanin, hemoglobin) elnyelik és ott a fényenergia hőenergiává alakul át, ami létrehozza a kívánt hatást terápiás hatást (pl.: szőrnövekedés eliminálása).

A fizika törvényeinek megfelelően, ha a villanólámpában az áramerősség változik, akkor a kibocsátott fény spektruma is megváltozik. A hagyományos IPL gépekben az áramerősség hullámszerűen változik, így van egy felszálló és egy leszálló szakasza az áramerősség változásának. Ennek eredményeként a kibocsátott fény spektruma állandóan változik és az áramerősség változás csúcsán nem megfelelő hullámhosszúságú fény keletkezik, amit szűrőkkel kell eltávolítani a spektrumból. Ez energiavesztéshez vezet, azért a hagyományos IPL gépeket feleslegesen magas energiaszinten kell működtetni.

Ezzel szemben az iPulse rendszer egy egyedülálló áramkört használ, ami képes állandó áramerősséget létrehozni. A négyszög impulzus ideje alatt, az állandó áramerősségnek köszönhetően csak az optimális spektrum jön létre. Ennek eredményeként nincs energiaveszteség, így az iPulse rendszer sokkal alacsonyabb energiaszinten képes eredményesen működni. További előnye, hogy kiküszöbölhetővé teszi a drága és bonyolult fényszűrők használatát, mivel csak optimális hullámhosszú fény keletkezik.

TÖBB LÁMPA = MEGNÖVELT HATÁS

Az iPulse rendszer egy levédett, több lámpából álló elrendezést alkalmaz, ami két rövid lámpából áll. Ezek alacsony feszültségűek és lehetővé teszik alacsonyabb energiaszintek használatát is. Így a kezelések során kisebb az igény a hűtésre és nagy (8,9 cm2), négyszög alakú kezelőfejet lehet alkalmazni. A hagyományos IPL rendszerek egy hosszúkás lámpát és ennek megfelelően téglalap alakú kezelőfejet alkalmaznak, aminek hosszú oldala mentén a gázblokk a kibocsátott energia egy jelentős részét elnyeli. Ezt nevezzük “széli veszteségnek”. Két rövid lámpával a kibocsátott fény egésze, elnyelődés nélkül éri el a bőrt. Ennél az elrendeződésnél az oldalak aránya a teljes felülethez relatíve alacsony, így jelentősen csökken a “széli veszteség”.

NAGY KEZELÉSI FELÜLET = MÉLYEBB BEHATOLÁS A BŐRBE

” src=”blob:https://perfect-skin.hu/e4a3968d-882a-49c7-b27e-1dd3f0b5421b” alt=”image002.png” v:shapes=”AutoShape_x0020_4″ class=”Apple-web-attachment Singleton”>A nagyobb kezelőfej alkalmazása esetén ugyanakkora energiaszint mellett, az energia behatolása mélyebben történik a bőrbe, mint a kisebb kezelőfej esetén.

+ Négyszög impulzus

+ Állandó Spektrum

+ Több lámpa

+ Nagy, négyszög alakú kezelőfej

——————————————-

= Nagyobb hatásfok

RÖVID KEZELÉSI IDŐ

A maximális hatékonyság mellett az iPulse rendszer a legoptimálisabb kezelési körülményeket biztosítja. A nagy felületű kezelőfej használatával természetesen jelentősen csökken a kezelési idő és az alacsonyabb energiájú villanások használatával a kezelések minden kellemetlenségtől mentesek. A fentiekből adódik, hogy miért tartják a páciensek az iPulse géppel végzett kezeléseket sokkal kevésbé kellemetlennek, mint akár a hagyományos szőrtelenítő módszereket (pl. gyantázás, epilálás) akár a konvencionális IPL gépekkel történő kezeléseket.

BIZTONSÁGOS MINDEN BŐRTÍPUSNÁL

A hagyományos IPL gépeknél a kevésbé kontrasztos szőrszín/bőrszín jellemzőkkel rendelkező páciensek esetén a kezelések nem voltak elég hatásosak vagy kifejezett diszkomfort érzéssel jártak. Az iPulse technológia a bőrszínnek megfelelő hőprofilt hozza létre a bőr felszínén automatikusan, így minden bőrszín, bőrtípus esetén biztonságosan és hatékonyan végezhetjük el a kezeléseket.

TÖKÉLETES BŐRFIATALÍTÓ HATÁS

Az iPulse rendszer a fényt biztonságos és precíz módon juttatja el a bőrben található un. célstruktúrákhoz, ezért kifejezetten alkalmas a bőröregedéssel kapcsolatos problémák kezelésére. Az idő múlása és a káros környezeti hatások eredményeként kialakuló pigmentfoltok, capillárisok, kitágult pórusok finomításával látványos fiatalító hatást érhetünk el, mellette a bőr kollagén szintjének emelésével, annak feszessége is fokozódik a kezelések hatására.

 

 

” src=”blob:https://perfect-skin.hu/e4a3968d-882a-49c7-b27e-1dd3f0b5421b” alt=”image002.png” v:shapes=”AutoShape_x0020_5″ class=”Apple-web-attachment Singleton”>Az iPulse gépeket az iPulse Ltd. gyártja, az Angliában található Swanseaben. A vállalat szakmai vezetősége számos olyan specialistából áll, akik már eddig is kiemelkedőt alkottak az un. fény alapú technológia területén, ami magába foglalja a lézerrel és a villanófénnyel végzett kezelési eljárásokat. Közöttük találjuk Professzor Clementet, aki a világon először alkalmazott lézerfényt szőrtelenítésre, bőrfiatalításra és acne kezelésére. Ennek a munkacsoportnak a tagjaihoz kötődik az első szabadalom és FDA engedély is a lézerek kozmetológiai kezelésekben való használatára.

Az iPulse Ltd. 2004 novemberében jelent meg a piacon az iPulse i200 géppel, amit 2 év fejlesztés és alapos klinikai vizsgálatok előztek meg. A hatalmas szakmai és üzleti siker ellenére sem álltak meg a fejlesztésekkel, mivel a technológiában további lehetőségek és nagyobb flexibilitás rejlik. Ezt a későbbiekben kifejlesztett iPulse i200+, i300 és i400 bizonyítja.

Az iPulse Ltd. vezetősége:

Professzor Marc Clement – Elnök
Professzor Clement világhírű szakember a fény alapú technológia orvosi és kozmetológiai alkalmazása területén. 35 különböző szabadalommal rendelkezik ezen a téren és ő alkalmazta a világon először a lézerfényt szőrtelenítésre, bőrfiatalításra és acne kezelésére. Jelenleg is ő a Walesi Egyetem Innovációs Tanszékének intézetvezető professzora.

Dr. Michael Kiernan – Klinikai Igazgató
Dr. Kiernan több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a fény alapú technológiai gyakorlati alkalmazásában. Az ő nevéhez 8 FDA engedély és 15 szabadalom kötődik a lézerek és a villanófény használata terén.

Jan Simonsen – Technikai Igazgató
Mr. Simonsen korábban a világhírű Bang & Olufsen cég igazgatója volt és ő alapította meg a vállalat orvosi technológiai részlegét. Mr. Simonsen elektronikai specialista, az Ő munkája képezi az iPulse technológia alapját.

Kevin Smith – Általános Manager
Kevin társalapítója 4 technológiai újdonságot gyártó vállalatnak, közöttük az iPulse-nak is.

Ron Petersen
Ron a társalapítója az iPulse pénzügyi hátterét biztosító Longbow Capital LLP-nek.

Kapcsolat

szeretnél többet megtudni a MYA EVOLUTION-ről?
szépülni vágyóknak

Professzionális bőrápolás és smink Pécs szívében, a Lyceum utca 6/1-ben, vagy akár online a Légy Önmagad Kozmetikusa programnak köszönhetően.

Szakembereknek

Kozmetikus, esetleg szépségipari vállalkozó vagy? Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, vagy személyesen Pécsett a Lyceum utca 6/1-ben. 

Segíthetünk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot.