A Perfect Skin Szépségszalonban azonnali arc és dekoltázsfiatalító kezelésekkel is kedveskedünk vendégeinknek. Anti-aging kezeléseinket  5 különböző készülékkel és technológiával végezzük. Az első technológia a bio-stimuláció, mely az arc izmainak szabályozott elektromos edzésével éri el látványos, kontúrfeszesítő hatását. A második technológia a kapacitív rádiófrekvencia, mely azonnal stimulálja a kollagén termelést, saját biológiánkat újraaktivizálja  és hihetetlen lifting hatást eredményez.

A harmadik technológia a tű nélküli mezoterápia, amit szalonunkban speciálisan  3 in 1 kezelésként javaslunk. Első lépésként elektromos mélytisztítást (hidrabráziót) végzünk, mely megszabadítja bőrünket az elhalt hámsejtektől és sejtszinten tisztít. A második lépcsőben bejuttatjuk a bőrbe a speciális szérumokat a tű nélküli mezoterápia segítségével. Harmadik és egyben záró lépésként  rádiófrekvenciás kezeléssel segítjük a már bejuttatott, aktív hatóanyagok sejtszintű beépülését. A kezelés eredményeként azonnal fiatalabb, feszesebb,  kontúrosabb bőrfelszínt kapunk.

A negyedik és egyben legkülönlegesebb technológia a BioMI és a Fotobiomoduláció, melyet eddig az orvoslásban és az űrtechnológiában alkalmaztak és kiváló alternatívája a plasztikai sebészeti beavatkozásoknak. A kétfázisú kezelés első lépésében „cosmeceutical” minősítésű hatóanyagokat juttatunk közvetlenül a sejtekbe, igen nagy mennyiségben /30-50ml alkalmanként/, mely teljesen egyedülálló kezelés. Más technológiával, például a tűs vagy a tű nélküli mezoterápiával, maximum 3-10 ml hatóanyag juttatható be a bőrbe egy kezelés alkalmával. A BioMI technológiával bejuttatott Active 40 hatóanyagok magas minősége és meglepően nagy mennyisége garantálja a látványos, mégis természetes, bőr és arcfiatalító hatást. A kezelés második fázisában alkalmazzuk a Fotobiomodulációt. A különleges nagy energiájú fénykezelés hatására a bejuttatott hatóanyagok azonnal beépülnek, mellette aktivizálódik a sejtek energiatermelő központja, klinikailag igazoltan javul a sejtek bio-energetikai egyensúlya, így rugalmasabb és feszesebb lesz a bőr szerkezete. Komoly bőrproblémák esetén is igen hatásos kezelés,/ pl: pattanásos, gyulladt bőr, rosacea/, mert a technológia hatására javulnak a természetes öngyógyító, regeneráló és gyulladáscsökkentő folyamatok.

Az ötödik arcfiatalító technológia napjaink legdivatosabb és leghatékonyabb kezelése, a  ledes fénykezelés, mely a korábbi fénykezelések összes jó tulajdonságát megőrizve, nélkülözi azok hátrányait és kockázatait. A LED maszkos kezelés igazi kuriózum Magyarországon!

Az 5 különböző anti-aging technológia és kezelés kúraszerűen is alkalmazható, a bőr állapotától és érettségétől függően 6-10 kezelésből álló protokoll javasolt, személyre  szabottan.

 

CESARE DIVINA  bio-stimuláció

ARCKONTÚR FESZESÍTŐ KEZELÉS 30-45' 3.000 Ft

 

CESARE Q-FREQUENCY LIGHT rádiófrekvencia

ANTI-AGING ARCKEZELÉS 30-45’ 5.000 Ft
   
ANTI-AGING ARCKEZELÉS 30-45’  7.000 Ft
speciális hatóanyagos arcgyertyával  
   
ANTI-AGING ARC ÉS DEKOLTÁZSKEZELÉS 45-60’ 7.000 Ft
   
ANTI-AGING ARC ÉS DEKOLTÁZSKEZELÉS 45-60’ 9.000 Ft
speciális hatóanyagos arcgyertyával  

 

CESARE UNICA 3in1 tű nélküli mezoterápia

MEZO ANTI-AGING ARCKEZELÉS 30-45’   7.000 Ft
hidrabrázió+speciális szérum bevitel  
   
TRIPLA MEZO ANTI-AGING ARCKEZELÉS 45-60’  10.000 Ft
hidrabrázió+speciális szérum bevitel+ rádiófrekvencia  
   
TRIPLA MEZO ANTI-AGING ARC ÉS DEKOLTÁZSKEZELÉS 60’   12.000 Ft
hidrabrázió+speciális szérum bevitel+rádiófrekvencia  

 

CESARE JEI BioMI & Fotobiomoduláció

MEDICAL BEAUTY ANTI-AGING  ARCKEZELÉS 35-55’   20.000 Ft

BioMI hatóanyag bevitel + Fotobiomodulációs fénykezelés

 
   
MEDICAL BEAUTY ANTI-AGING ARC ÉS DEKOLTÁZSKEZELÉS 45-65’  25.000 Ft
BioMI hatóanyag bevitel + Fotobiomodulációs fénykezelés  
   
FOTOBIOMODULÁCIÓS FÉNYKEZELÉS 15’ 5.000 Ft

 

CESARE LED MASZK Fotobiomoduláció

LED MASZK ARC és DEKOLTÁZSKEZELÉS 15’   5.000 Ft
   
LUXUS LED MASZK ARC és DEKOLTÁZSKEZELÉS 35-45’ 15.000 Ft

Activa 40 Polinukleotidos hatóanyag koktéllal