Testünk ápolása, formában tartása és karcsúsítása ugyanolyan fontos, mint arcbőrünk szépsége. Nem varázslatot vagy csodaszereket kínálunk, hanem orvosilag és esztétikailag alátámasztott, eredményes technológiákat, melyből minden vendégünk igényei szerint választhat.

 

BIO-STIMULÁCIÓS testkezelések

Az elektromos stimuláció viszonylag régi, jól bevált technológia, melyet  2001-ben  a Torinói Egyetem orvosai és  technológusai alapjaiban változtattak meg, új forradalmi szabadalmukkal, mely már Magyarországon is elérhető a Perfect Skin Szépségszalonban, a CESARE alakformáló gépek jóvoltából. Az emberi test rezgéseivel biokompatibilis elektromos hullámok alkalmazása a testkezelésekben megsokszorozza a hatékonyságot és  azonnali eredményeket garantál.

CESARE készülékeink  az alábbi kezelések elvégzésére alkalmasak: felületi és mély izmok feszesítése, célzott alakformálás, tonizálás, izomtömeg növelése, karcsúsítás, helyi fogyasztás, feszesítés, lifting, cellulit problémák kezelése, nyirokkeringés serkentése.

TELJES TEST SZEMÉLYRE SZABOTT KEZELÉSE 40-60’ 4.000 Ft
NYIROKMASSZÁZS 60’ 3.000 Ft

 

 

ULTRAHANGOS testkezelések

Az ultrahangot az orvoslás és a szépségipar is sikeresen használja több tíz éve. Napjaink legnagyobb újdonsága a fókuszált ultrahang alkalmazása az esztétikában, melyet tű nélküli zsírleszívásnak is neveznek. Ez a nagy teljesítményű ultrahang fájdalommentesen és biztonságosan feltöri a zsírsejtek sejthártyáját és csökkenti a sejtek méretét. Több kezeléstől a zsírsejtek maradandóan összezsugorodnak, mely feszesebb és karcsúbb alakot eredményez, műtéti beavatkozás nélkül.

A Perfect Skin Szépségszalonban 3 különböző ultrahangos készüléket használunk az alakformáló kezelésekhez. Első lépésként ingyenes orvosi BIA mérést végzünk, így tökéletesen személyre szabhatóak a kezelések vendégeink számára.

Mindhárom CESARE ultrahangos készülékünk kombinált technológiát alkalmaz a fogyasztásra  a karcsúsításra és a cellulit kezelésre. A többféle technológia egyidejű használata megsokszorozza a kezelések hatékonyságát, és egyben serkenti a nyirokkeringést, mely a súlycsökkentéshez minden esetben elengedhetetlen fontosságú.

CESARE MYA fókuszált ultrahang+ bio-stimuláció

 
TELJES TEST EGYÉNRE SZABOTT KEZELÉSE 40-60’ 5.000 Ft
   

CESARE Q-SONIC kavitációs ultrahang+ infravörös

 
KEZELÉSEK TESTTÁJANKÉNT 30-60' 5.000 Ft
   

CESARE Q-ENERGY alacsony frekvenciás kavitáció

 
KEZELÉSEK TESTTÁJANKÉNT 10-30' 5.000 Ft

 

 

RÁDIÓFREKVENCIÁS testkezelések

A rádiófrekvencia alkalmazása az alakformálásban, szintén a legforradalmibb kezelés napjainkban. Hatására csökken a zsírsejtek mérete, megoldódnak a cellulit problémák, feszesebb, rugalmasabb és nem utolsósorban fiatalosabb lesz alakunk és bőrünk.

Szépségszalonunkban 2 különböző rádiófrekvenciás testkezelést használunk az alakformálásra. Szintén ingyenes BIA teszttel indítjuk a kezelési programunkat, hogy minden vendégünket egyéni adottsági alapján kezeljük, így sokkal gyorsabban érjük el az ideális eredményt, és maximálisan sikeresek leszünk.

CESARE Q-FREQUENCY 2 in1 rádiófrekvencia

 
Kezelések testtájanként 25-40’  5.000 Ft
   

CESARE JEI BioMI & Fotobiomoduláció

 
Tű nélküli mezoterápiás hatóanyagbevitel (50ml) testtájanként 25.000 Ft

BioMI hatóanyag bevitel + Fotobiomodulációs stimulálás