Szenvedélyünk a professzionális szépségápolás

Szenvedélyünk a Beautyhightech Az innovatív szépségápolás

Célunk a kortalan és ragyogó szépség hosszútávú megőrzése. Motivációnk partnereink sikere és vendégeink elégedettsége.

Segíthetünk?

Szolgáltatásaink

CESARE BeautyHightech

Professzionális esztétikai készülékek, innovatív arc és testkezelő technológiák a legmagasabb igényekre szabva, szakembereknek és szépségipari vállalkozóknak.

LOOkX Smart & Clean Beauty

Professzionális bőrápolók és sminkek, szépségszalonoknak és szépségterapeutáknak, a természetes és tiszta bőrápolás jegyében.

professzionális szépségápolás

Perfect in Beauty

Mit nyújtanak készülékeink a szakembereknek és a szépülni vágyóknak?

LED-terápia

A terápia javítja a bőr megjelenését, akár 5-10 évvel fiatalabb bőrt eredményez.

professzionális Kozmetikai gépek

Fedezd fel kedvenceinket
MYA Evolution

Alakformáló és testfiatalító kezelések, a MYA EVOLUTION forradalmi technológiának köszönhetően. Négy készülék egy családban a folyamatosan fejlődés jegyében a klasszikus 2in1 kezeléstől a legújabb 5in1 kezelésig a kimagasló eredményekért.

High power led (hpl)

Világújdonságunk a High Powered LED tökéletes mély ráncok kezelésére, a bőr tökéletlenségeinek javítására. Használatával a bőr akár 10-15 évvel fiatalodik, mindezt kellemetlen és káros mellékhatások nélkül.

Professzionális bőrápolás

LOOkX Hungary

a márkáról

SMART & CLEAN bőrápolók, CARE & TIMESTOP sminktermékek igényes szakembereknek és a tudatos szépségápolás híveinek. Üres ígéretek helyett valódi megoldásokat kínálunk, ez DERMA EFFECT bőrápolásunk vívmánya.

skin science

A tudomány és a természet erejének összefonódásából születnek hatóanyagaink, növényi őssejtjeink. Termékeink tisztaságáról, hatékonyságáról és környezettudatosságáról ECOCERT laborunk gondoskodik.

 

Képzések

Online, személyes és csoportos képzéseket, workshopokat és bemutató napokat tartunk. Személyre szabott képzéseink vezérlő elve a szakmai felkészültség, a naprakész tudás, a rugalmasság és a közös pontok megtalálása.

 

Partnereink

Amire büszkék vagyunk

0 +
Partner
0 +
Eladott Kozmetikai Gép
0 +
Kezelés