A CROMOLIGHT  egy fényterápiás készülék, teljes spektrumú fénygenerátorral. A kezelés szempontjából hasznos hullámhosszúságú fényt orvosi fényszűrőkkel szűri, melyek képesek kiválasztani a terápiához javasolt fény hullámhosszát.
A generátor hat különböző szín előállítására képes: vörös,fehér,sárga,zöld, kék, indigó.
A kibocsátott fényt egy optikai szálköteg szórja szét, melynek intenzitása a kezelés függvényében változtatható. Ki lehet választani a színt vagy színkombinációt, hogy vendégének személyre szabhassa a kezelést.
A CROMOLIGHT könnyű, ovális formájú, természetes fából (okúmé) készült, így lehetővé teszi, hogy a színharmóniák az egész panelen szétterjedjenek, felerősítve a fényterápia fiziológiai hatásait.
A CROMOLIGHT egy olyan készülék, mely a relaxáció és a jóleső egészség érzését biztosítja vendégeinek. A legtöbb testkezeléshez alkalmazható. Ha vendége átengedi magát a különféle tónusú és intenzitású fény-nyaláboknak, a testben sejt-szöveti és anyagcsere szinten elindulnak az egyensúly helyreállítási folyamatok. A színek változásával méregtelenítő, regeneráló, revitalizáló és relaxáló hatásokban  részesül vendége.
VÖRÖS
Az életet szimbolizálja. Nagy energiaátadónak tartják, hatásos az időszakos ödémákra és duzzana-tokra, a nyirok és vérkeringés  élénkítésére. Esztétikai területen főleg méreggel teli ödémás,érdes bőrre és csomós cellulitiszre használják.
FEHÉR
A tisztaságot szimbolizálja. Ez a szín újjáéleszt, friss, fényes,napos, energiát és életerőt ad. Stabilizálja az anyagcserét, növeli a kötőszöveti aktivitást és az oxigenizációt.
SÁRGA
A racionalitást és az intellektust szimbolizálja. Az esztétika területén a zsíros, nem „szellőző” bőrre, akut acnéra és nyirokpangás esetén használják.
ZÖLD
A harmóniát szimbolizálja. A derű és szeretet színe. Az esztétikában száraz, petyhüdt, ráncos, dehidratált bőrre javasolt. Hatásos kötőszövet gyengeség és korai öregedés ellen.
KÉK
A kreativitást jelképezi, a relaxáció színe. Az esztétikában vékony, tág pórusú bőrre használják. Fertőtlenítő és baktériumölő hatású. Enyhíti a leégést és a hő okozta bőrpírt.
INDIGÓ
A spiritualitást szimbolizálja. Az esztétikában tónusmentes, érzékeny bőrre használják. Visszaadja a szövetek természetes tónusát, frissítő és összehúzó hatású.

SZALONBERENDEZÉS- A természetes bútorzat
Kezelőágy, Kozmetikai állvány
A Cesare cég szalon berendezései  trópusi Okúmé fából készülnek,felületkezelésük is természetes anyaggal történik. A bútorokban nincsenek fém alkatrészek, melyek ronthatnák a rádiófrekvenciás kezelések harmóniáját.
Minden helyiség egyedivé és különlegessé varázsolható ezzel a természetes berendezéssel.