A MYA  2007 óta jelen van a magyar piacon és ez idő alatt bebizonyította, hogy tökéletesen megfelel a vele szemben támasztott elvárásoknak. Egyedülálló újítás a testkezelések területén, egy készüléken belül alkalmazza a fókuszált ultrahang technológiát és az elektromos bio-stimulációt. A két kezelési protokol egymástól függetlenül és egyszerre is alkalmazható. Azonnali látványos eredményeket produkál  az alakformálásban, fájdalom és szövődmény mentesen.


A MYA  által képviselt technológiákkal kimagasló eredményeket érhetünk el a zsírszövet bontásban, karcsúsításban, a cellulit megszüntetésében, a szövetek és izmok feszesítésében, tökéletes lifting hatást biztosítva  a testen. A MYA  titka a fókuszált ultrahang kavitációs hatásának köszönhető, mely közvetlenül a zsírszövetre hat, azonnali reakciót kiváltva, ami szemmel is jól látható és cm-ben is mérhető.

A MYA 3 MHz-es frekvenciát használ, ultrahang leadása nem folyamatos, hanem igen nagy intenzitású lökéshullámokat generál. Ezek a rezgések forgó mozgásba hozzák a sejten kívüli folyadékot, melynek nyomása csökken, ezt a jelenséget hívják kavitációnak. A zsírsejtek belsejében  a nyomás nem változik, ezért a sejthártya felhasad, és szinte vákuumszerűen kiáramlik a sejtekből a fölös folyadék  és zsír  a nyirokkeringésbe, így kiegyenlítve a nyomást. A magas frekvenciájú ultrahang mikro mechanikai hatása 2,5 cm-es mélységben koncentrálódik, ahol a cellulit elhelyezkedik.
A MYA elektromos stimuláló rendszere különleges hullámformák leadására képes, melyek bio-kompatibilisek az emberi test rezgéseivel. Ennek következtében a kezelések nagyobb intenzitással végezhetőek, mégis kellemesek a vendég számára, gyorsabban és hatékonyabban érik el a kívánt terápiás hatást, mint a hagyományos,monoton hullámokat alkalmazó kezelések.

A MYA valódi egyedisége abban a szabadalomban rejlik, mely lehetővé teszi a  bio-stimuláció és a fókuszált ultrahang egyidejű használatát. Hatására  a zsírsejtek bio-kémiája maradandóan módosul. Összezsugorítja és ideális állapotba hozza a sejteket, növeli az ozmózis jelenségeket, így biztosítva a hosszú távú eredményeket.  16 nagyméretű kezelőlap segítségével végezhetjük a kombinált terápiát, mely megsokszorozza az eredményeket, minőség és idő szempontjából is. Célzott alakformálást biztosít, szinte szobrászként formálva a testet.

A MYA által garantált alakformáló, zsírbontó és feszesítő kezelések a  legbiztosabb és leghatékonyabb megoldást kínálják mind a szakembereknek, mind a vendégeknek. Cégünk a készülékre két éves teljeskörű garanciát nyújt.