A Q-Energy  a Cesare Quaranta legújabb zsírbontó készüléke, mely 2 orvosi szabadalommal is büszkélkedhet! Hatékony, biztos és egyedülállóan intenzív módszert használ, a helyi zsírfelesleg mobilizálására és a cellulit csomók feloldására, az alacsony frekvenciájú kavitáció technológiáját. A kezelés hatására a zsírsejtek maradandóan összezsugorodnak, a test azonnal karcsúbbá válik. A Q-Energy készülék a legújabb és legbiztosabb eszköze a cellulit problémák és a helyi zsírfelesleg kezelésének.

Az ultrahang mechanikai hullám, ami helyi termikus és mechanikus hatást kombinál (mikroszkópikus szinten).  Az alacsony frekvencia előnye, hogy a hullámok igen nagy mélységben keletkeznek a szövetekben. A kavitáció hatásársa a zsírsejtek sejthártyája átjárhatóvá válik, a belsejükben ionos formában jelenlévő különböző molekulák, a sejten kívülre szállítódnak. A zsírsejt maradandóan összezsugorodik, kiengedve magából a felesleges folyadékot és toxinokat. A zsírsejtek biokémiája módosul, ez megakadályozza, hogy visszaálljon a kezelés előtti állapot.

Az ultrahang javítja a sejtek közötti ozmózis jelenségeket, serkenti a mikro keringést, hatására a cellulit csomók feloldódnak. A Q-Energy által kibocsátott ultrahang alacsony frekvenciájú (23 kHz), hatása a bőr legmélyebb rétegeiben koncentrálódik, akár 20 cm mélységben is hatékony, így a vastagabb zsírréteg is jól és eredményesen kezelhető.

Cégünk a készülékre két éves teljes körű garanciát nyújt.