A Q-Sonic  a 2008-as év újdonsága!Két hatékony, biztos és egymást kiegészítő módszert használ, a helyi zsírfölösleg mobilizálására és a cellulit csomók feloldására, a fókuszált ultrahang és az infravörös technológiát. Javítja a szövetek tónusát és plasztikusságát, tömörré és simává téve azokat, legyőzni a bőr ráncait és a narancsbőrt. A négy ultrahangot kibocsátó fejnek és a négy infravörös lámpának köszönhetően a Q-Sonic hatékony eszköze a cellulit és a helyi zsírfelesleg kezelésének.


Az ultrahang  mechanikai hullám, ami  helyi termikus és mechanikus hatást kombinál (mikroszkópikus szinten). A fókuszált ultrahang lényege, hogy nem folytonos, hanem koncentrált lökéshullámokat ad le, igen magas intenzitással. Hatására a zsírsejtek sejthártyája átjárhatóvá válik,a  belsejükben ionos formában jelenlévő különböző molekulák, a sejten kívülre szállítódnak. A zsírsejt maradandóan összezsugorodik,kiengedve magából a fölös folyadékot és toxinokat. A zsírsejtek biokémiája módosul, ez megakadályozza, hogy visszaálljon a kezelés előtti állapot.
Az ultrahang javítja a sejtek közötti ozmózis jelenségeket, serkenti a mikrokeringést, hatására a cellulit csomók feloldódnak. A Q-Sonic által kibocsátott ultrahang magas frekvenciájú (3 MHz), hatása a bőr első 2-3 cm-ében koncentrálódik, ahol a zsírsejtek többsége és a cellulit található.

Kizárólag orvosi alkalmazásra hamarosan Magyarországon is forgalomba kerül  a Q-Energy készüléket, mely akár 20 cm-es mélységbe is képes fókuszálni az ultrahangot.

Az infravörös sugarak, megnövelik a testhőmérsékletet, elindítják a kiemelkedő fontosságú mechanizmusokat a zsírbontáshoz. Ezenkívül serkentik a mikrokeringés, javítják  a szövetek oxigenizációját, növelik a szervezet természetes képességét a zsírégetésre.

A Fókuszált Ultrahang és az Infravörös Fényterápia társítása kiváló eredményeket produkál, a zsírtömeg azonnali csökkenését eredményezi. Cégünk a készülékre két éves teljeskörű garanciát nyújt.