A Q-Frequency 2007 nyara óta jelen van a magyar piacon és ez idő alatt bebizonyította, hogy tökéletesen megfelel a vele szemben támasztott elvárásoknak. Forradalmi áttörés a kozmetológia területén, egy készüléken belül két különböző rádiófrekvenciás(RF) eljárást alkalmaz, melyek műtéti szintű eredményeket produkálnak az arc és a test különböző  problémái ellen, fájdalom és szövődmény mentesen.

A Q-Frequency által képviselt RF technológiákkal kimagasló eredményeket érhetünk el a zsírszövet bontásban, karcsúsításban, a cellulit megszüntetésében,a szövetek feszesítésében, tökéletes lifting és anti-aging hatást biztosítva az arcon és a testen. A Q-Frequency titka az egyedi  bio-kompatibilis energiaátadásnak köszönhető, mely a felhámon és az alhámon keresztül éri el a problémás sejteket, azonnali reakciót kiváltva, mely szemmel is jól látható és cm-ben is mérhető.

A Q-Frequency 500 kHz-es frekvenciát használ, maximális teljesítménye 100 watt.   Technikai egyedülállósága pedig abban rejlik, hogy egy készüléken belül, két, egymástól alapvetően eltérő rádiófrekvenciás lehetőséget nyújt a vendégeknek. Az egyik a négy pólust alkalmazó rezisztív rádiófrekvencia. Az rezisztív RF lényege, hogy az energia átadása szigeteletlen fém pólusok testre helyezésével történik, melyekből kettő pozitív, kettő pedig negatív töltésű.
A négy pólus biztosítja az egyenletes és pontos RF áramlást a kezelőfej teljes területén, viszont bio-energiáját kívülről adja át a kezelt területnek. Így elsősorban  a felszíni szöveteket stimulálja. Ezt nevezzük rezisztív, vagy másnéven ellenálló rádiófrekvenciának. A legtöbb esztétikai készülék ezt a rádiófrekvenciás módszert  használja.

A másik a kapacitív RF, ami technikai különlegesség igen kevés kozmetikai gép képes erre a fajta RF átadásra. Ebben az esetben a készülék úgy használja a rádiófrekvenciás mezőt a szöveteken, hogy az aktív elektródát egy különleges szigetelés segítségével elektromosan elszigeteli a bőrtől, így endogén hőfejlesztést hoz létre. Ez azzal az előnnyel jár, hogy a hő, nem a bőrfelszínen, hanem közvetlenül az emberi testben termelődik. Azonnal stimulálja az epidermiszt és a mélyben fekvő szöveteket, s mivel egyenletes hőt termel, így annak eloszlása is homogénebb a szövetben, főleg a kisebb ellenállású zsírszövetben. Másik fontos előnye, hogy a kapacitív energiaátadás automatikus nyirokserkentő, drénező hatást vált ki, a rezisztív RF viszont erre nem képes. Így a kapacitív RF technológiával a felszabadított fölös zsírok és toxinok akadálytalanul és automatikusan távozni tudnak a kezelés után, és nincs szükség további protokollra.A két  rádiófrekvenciás  technológia külön-külön  és egymással kombinálva is alkalmazható.

A Q-Frequency  az  a készülék, mely ötvözi a tapasztalatot és az újítást, hogy szalonjának hatékony és egyedülálló technológiákat nyújtson. Cégünk a készülékre két éves teljeskörű garanciát nyújt.