Q-Frequency Light - Kapacitív  Rádiófrekvencia a karcsú testért és a fiatal bőrért!

A Q-Frequency Light készüléket a 2009 áprilisi Beauty kiállításon mutatta be a Perfect Skin Kft. Ez a professzionális készülék a már jól ismert és elismert Q-Frequency „kistestvére”. A vadonatúj gép annyiban tér el elődjétől, hogy a négy pólusú rezisztív RF-et nem alkalmazza, viszont a kapacitv rádiófrekvenciát ugyanolyan nagy teljesítményen és frekvencián adja le, mint  a Q-Frequency. A készülék így kisebb, könnyebb és nem utolsósorban jóval kedvezőbb árfekvésű lett.

A Q-Frequency Lightáltal képviselt RF technológiával kimagasló eredményeket érhetünk el a zsírszövet bontásban, karcsúsításban, a cellulit megszüntetésében,a szövetek feszesítésében, tökéletes lifting és anti-aging hatást biztosítva az arcon és a testen. A Q-Frequency Light titka az egyedi  bio-kompatibilis energiaátadásnak köszönhető, mely a felhámon és az alhámon keresztül éri el a problémás sejteket , azonnali reakciót kiváltva, mely szemmel is jól látható és cm-ben is mérhető .
A Q-Frequency Light 500 kHz-es frekvenciát használ,kapacitív módban, maximális teljesítménye 100 watt.   Ez technikai különlegesség igen kevés kozmetikai gép képes erre a fajta RF átadásra. Ebben az esetben a készülék úgy használja a rádiófrekvenciás mezőt a szöveteken, hogy az aktív elektródát egy különleges szigetelés segítségével elektromosan elszigeteli a bőrtől, így endogén hőfejlesztést hoz létre. Ez azzal az előnnyel jár, hogy a hő, nem a bőrfelszínen, hanem közvetlenül az emberi testben termelődik. Azonnal stimulálja az epidermiszt és a mélyben fekvő szöveteket, s mivel egyenletes hőt termel, így annak eloszlása is homogénebb a szövetben, főleg a kisebb ellenállású zsírszövetben. Másik fontos előnye, hogy a kapacitív energiaátadás automatikus nyirokserkentő, drénező hatást vált ki, a rezisztív (egy vagy többpólusú) RF viszont erre nem képes. Így a kapacitív RF technológiával a felszabadított felesleges zsírok és toxinok akadálytalanul és automatikusan távozni tudnak a kezelés után, és nincs szükség további protokollra.

A Q-Frequency Light  az  a készülék, mely ötvözi a tapasztalatot és az újítást, hogy szalonjának hatékony és egyedülálló technológiát nyújtson. Cégünk a készülékre két éves teljeskörű garanciát nyújt.