Az Unica a 2008-as év újdonsága! Innovációja a kapacitív rádiófrekvenciával(RF)  és az alacsony frekvenciájú ultrahanggal társított elektroporézis, mely igazi szakmai kuriózum.  Komplex gép, tökéletes megoldást biztosít az arcbőr és a test anti- aging problémái, a striák és a cellulit ellen. A  három technológia társítása  olyan egyedülálló lehetőségeket nyújt  a szakember számára, mely szinte elengedhetetlen a modern esztétikában.


A rádiófrekvencia az egyik leghatékonyabb technológia a bőr öregedése ellen.
Az UNICA, a kapacitív rádiófrekvencia regeneráló képességét használja.
Úgy alkalmazza az RF mezőt a szöveteken, hogy elektromosan elszigeteli az aktív elektródokat a bőrtől. Így képes endogén hőfejlesztést létrehozni, ellentétben  a klasszikus rádiófrekvenciás kezelésekkel ahol szigeteletlen fém pólusokkal kezelik a bőrt, projektív módon, kívűlről átadva az energiát. A kapacitív mód főbb előnyei annak köszönhetőek, hogy a hő közvetlenül az emberi testben termelődik, stimulálva az epidermiszt és a mélyben fekvő szöveteket, s mivel egyenletes hőt termel így eloszlása is homogénebb a szövetekben. Hatása  a bőr alatti kollagént azonnal  érinti, a rostok összehúzódnak majd kitágulnak, így csökkentik a bőr petyhüdtségét és tartós lifting hatással kitöltik a ráncokat.

Az UNICA ultrahangos mélytisztítása egy speciális technológián alapul.
Az alacsony frekvenciájú ultrahang  és  az egyedi elektromágneses  hullámok,különleges hatással vannak  a sejtekre. Az  ionok  töltésére hatva,  arra serkentik azokat, hogy egyik pólustól a másikig vándoroljanak. Így bőrünk sejtszinten kiüríti a toxinokat. Emellett az ultrahang, finoman masszíroz, a bőr alatti szövetek feszesítésével és revitalizálásával javítja a kezelt területek mikro-keringését és nyirok-oldását. Az UNICA által mélyen végzett mikromasszázs elősegíti, hogy a  különböző hatóanyagokat a bőr asszimilálja, és a  generált hő hatására a szövetek kisimuljanak. Epidermikus szinten pedig, felgyorsítja a fibroblasztok működését, melyek az új kollagén és elasztin termeléséért felelősek.

Az  elektroporézis , melyet az UNICA alkalmaz, tű nélküli mezoterápiaként ismeretes.
Az analítikus tisztaságú hatóanyagokat, közvetlenül a sejtekbe juttatja, tökéletes felszívódást előidézve nemcsak a hámban, hanem a bőr alatti mély szövetekben is.
A bőrön keresztüli penetrációt, az elektromosan töltött ionok (molekulák) teszik lehetővé, melyek természetes módon jelen vannak a hatóanyagokban és az emberi testben.
Az UNICA által használt technika a sejtmembránokban lévő csatornákat, egy speciálisan modifikált rádiófrekvencia segítségével megnyitja, így  a sejtekbe különböző  anyagok bevitele válik lehetővé. A professzionális kozmetika területén az elektroporézissel legyőzhető a hám barrier funkciója, bevihetőek a speciális hatóanyagok, lehetővé téve, hogy közvetlenül sejtszinten hassunk az esztétikai hibákra.


Az UNICA által képviselt kezelési metódusokhoz igazodva hamarosan Magyarországon is elérhetővé válik a Cesare S.r.l. speciális kozmetikai termékcsaládja is, melyet a bőr különböző szépséghibáinak  legyőzésére fejlesztettek ki. A termékcsalád hatóanyagokban és ionokban gazdag, melyek tökéletesen felszívódnak a bőrön keresztül és lehetővé teszik az UNICA által garantált elektroporézis maximális kihasználását.Az UNICA által nyújtott rádiófrekvencián alapuló luxuskezelések nem hiányozhatnak az Ön szalonjából sem. Cégünk a készülékre két éves teljeskörű garanciát nyújt.