A JEI a Cesare Quaranta Srl. legújabb fejlesztésű arc és testkezelő készüléke, mely két egyedülálló technológiát alkalmaz az arc és a test esztétikai problémáinak kezelésére, a BioMI és a Fotobiomoduláció technológiáját. Az elmúlt évek során, az esztétika területén nem került olyan szintű újdonság bevezetésre, mint a JEI által képviselt technológiák, melyeket nemcsak a gyártó cég, hanem a Torinói Egyetem Orvosai is olyan értékes és forradalmi újításoknak tartanak a szépségápolás területén, hogy szabadalommal védik mindkét technológiát, melyet a készülék alkalmaz.

BioMI

A BioMI technológia az elektroporáció továbbfejlesztett változata, melyet az orvostudomány a rákkezelés területén szeretne használni a közeljövőben. Segítségével a kemoterápiás anyagok közvetlenül a daganatos sejtekbe juttathatók, mellékhatás nélkül. Természetesen a szépségápolásban nem gyógyászati célokra alkalmazzuk a BioMI technológiát, hanem hatóanyagok sejtszintű bejuttatására a bőrön keresztül.

Miért más a BioMI, mint a többi elektroporációs /tű nélküli mezoterápiás/ eljárás?

A BioMI technológia egy eljárásban kombinálja az elektroporációt és a molekuláris RF technológiát, így nemcsak az ionok, hanem a molekuláris szerkezetű hatóanyagok is bejuttathatók a sejtekbe. Nem számít a molekulák mérete a bejutás eredményessége szempontjából, a makro molekulák is tökéletes penetrációval szívódnak fel a bőrön keresztül.

Másik jelentős különbség az elektroporáció és kombinált BioMI technológia között, hogy sokkal nagyobb mennyiségű hatóanyag juttatható a sejtekbe, egyszerre akár 30-50ml mennyiség is, mely a hosszú távú eredményeken felül egy azonnali fantasztikus látványt is nyújt.

Active 40 hatóanyagok

A Cesare Quaranta srl. és a Torinói Egyetem Biotechnológiai laboratóriuma kifejlesztette a BioMI technológiájához alkalmazható „cosmeceutical” minőségű hatóanyag családot, melynek az Active 40 /Quaranta/ nevet adták. A kilenc különböző biotechnológiai koktél biztosítja az arc és test kezelések tökéletes hatékonyságát és biztonságát. Az arcra alkalmanként akár 30ml, a testre alkalmanként akár 50ml hatóanyag juttatható be. Az Active 40 koktélok zselés állagú, analitikus tisztaságú, természetes hatóanyag koncentrációk.

A „cosmeceutical”megnevezés napjainkban egyre gyakrabban használatos orvosi szakkönyvekben, klinikai kísérletekben, tudományos és esztétikai magazinokban. A minősítést szakmailag nem definiálták még pontosan, de jelentése egyértelműen a jelzővel illetett termék legmagasabb szintű orvos-kozmetológiai minőségét és maximális hatékonyságát igazolja. A cosmeceuticalok analitikus tisztaságú termékek, természetes és biotechnológiai összetevők maximális koncentrációjából állnak, kifejlesztésüknél a tudomány legfrissebb kutatásait alkalmazzák és a termékek eredményességét minden esetben klinikailag igazolják. A JEI-hez kifejlesztett Active 40 hatóanyagcsalád cosmeceutical minősítésű termékcsalád.

Fotobiomoduláció

A JEI másik szabadalommal védett technológiája a Fotobiomoduláció, mely valódi kuriózum a szépségápolás területén. Az orvostudomány több éve ismeri, kutatja, és néhány éve alkalmazza is a Fotobiomodulációt a gyógyászat, bőrgyógyászat széles körében, főként Amerikában és Svájcban. A JEI az első és eddig egyetlen professzionális kozmetikai készülék mely a Fotobiomodulációs technológiát használja a bőr különböző esztétikai problémáinak kezelésére és a bőr fiatalítására. A Fotobiomoduláció fénnyel történő kezelés, mely klinikailag igazoltan javítja a sejtek bio-energetikai egyensúlyát, ezáltal gyorsítja a természetes gyógyító, regeneráló, gyulladás csökkentő és fájdalomcsillapító folyamatokat.

Egy kis biológia…

Az emberi szervezet eukarióta sejtjeiben található a mitokondrium. A mitokondrium egy sejtszerv, mely a sejt energiatermelő központja. Ha trauma éri szervezetünket a mitokondrium sérül. Bőrünk a legnagyobb szervünk, folyamatos szimbiózisban él a környezetünkkel, minden káros hatás és trauma először a bőrünket érinti, ezért fontos odafigyelni egészségére. Ha bőrünk egészséges egyensúlya valamilyen okból felborul, azonnal látszik az eredmény pl. gyulladás, acne, allergia, kipirosodás, kirepedezés, korai ráncosodás stb… formájában. Ilyenkor sérül a mitokondrium, ezáltal drasztikusan csökken az ATP /Adenozin Trifoszfát/ szint. Az ATP csökkenés hatására a bőrproblémák gyógyulása lelassul, vagy teljesen megszűnik, így tartóssá válhat az adott probléma, mivel az ATP szabályozza az oxidatív folyamatokat. Klinikai kísérletek igazolják, hogy a megfelelő hullámhosszúságú és energiájú piroshoz közeli infravörös fény hatására a sérült mitokondrium újra termelni kezdi az ATP-t, így gyorsítja a természetes öngyógyító folyamatokat fájdalom és mellékhatás nélkül. A Fotobiomoduláció kozmetológiai alkalmazásával a bőrfelszínen és a mélyebb rétegekben is újraaktivizálódnak a természetes öngyógyító folyamatok, a sejtek bio-energetikai egyensúlya helyreáll, mely hatására a bőrfelszín rugalmasabb, homogénebb, egyenletesebb és simább lesz. A Fotobiomoduláció használatával sikeresen kezelhetők az acnés bőrproblémák, a hegek, az allergiás bőrtünetek, a rosacea és a striák.

JEI és a Vendégek…

A JEI alkalmas a test BIA adatainak mérésére. A két különböző RF hullám pontos diagnózist állít fel a vendég állapotáról és felajánlja a személyre szabott kezelés menetét, mely segítségként szolgál a szakembereknek és kielégítő választ ad a vendég első és kérdésére „hány kezelés kell az Nekem?” Bízunk benne, hogy felkeltette érdeklődését rövid tájékoztatónk a JEI által képviselt technológiákról. Ha szeretne egy kötelezettségektől mentes bemutatót a készülék működéséről és hatékonyságáról vagy további információkra van szüksége, várjuk jelentkezését elérhetőségeinken.