A Perfect Skin Kft. 2005 májusától szereplője a hazai professzionális szépségápolásnak.
Kezdetben legfontosabb célunk az volt, hogy igazi, megkérdőjelezhetetlen minőséget nyújtsunk a Szakemberek és a Vendégek számára. Az általunk fogalmazott Cesare és  iPulse készülékek a nyugat európai élvonalba tartoznak, a  LOOkX bőrápolók és sminkek a legmagasabb, prémium igényeknek is tökéletesen megfelelnek.

A 2016-os bolognai Cosmoprof kiállításon, mely az egyik legnívósabb Beauty kiállítás, a LOOkX márka elnyerte a megtisztelő „Legjobb luxus bőrápoló” kategória díját, így vágyunk megvalósult. Külön büszkék vagyunk arra, hogy gépeink és termékeink eltérnek a megszokottól, a versenytársak készülékeitől és termékeitől.

Mi merünk másképp gondolkodni a professzionális szépségápolásról, az üzletről, a szolgáltatásokról és az életről, nem haladunk a megszokott, kitaposott úton. Szemléletünk mentes a hangzatos és sokszor csalódást okozó marketing megoldásoktól, számunkra legfontosabb a becsületes és tiszta kommunikáció, mely őszinte segítő szándékkal párosul. Rohanó világunkban álmodtunk egy virágzó tisztást, ahol az Ember fontosabb, mint az üzlet, hisz igazán csak így működhet tökéletesen az üzlet.

Biotechnológia & Természetesség

Derma Effect bőrápolás

Innovatív LED kezelések és fénykezelések

Tökéletes alakformálás & anti-ageing

Maximális hatás, hosszú távú eredmények

A bőr DNS szintű újraaktiválása

Szeretne egy kötelezettségektől mentes személyes bemutatót valamely termékünkről? Keressen minket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy telefonon.

 

Garai -Solymos Krisztina cégvezető 06 / 20 47 00 554